Till er tjänstImage
Emil Jönsson

Ägare, Servicetekniker

Lever under mottot "Om du inte har tid att göra jobbet ordentligt första gången - vad får dig att tro att du har tid att göra jobbet två gånger"

Image
Bosse

Servicetekniker

Image
Andreas

Servicetekniker

Image
Camilla Jönsson

Ekonomi & Projektledare

Hos oss på Åsbrink Eiker får du hjälp av kunnig personal med bred kunskap och lång erfarenhet inom branschen av service, underhåll, ombyggnad och installation av balpress, komprimator och kärlvändare. Förutom det erbjuder vi även reparationer av andra maskiner som exempelvis jordbruksmaskiner.

Kunder som valt att anlita Åsbrink Eiker

Bland våra kunder som anlitar oss återfinns bland annat Varig Teknik & Miljö AB, PreZero, Ragn Sells, Scanwaste, Haba Group, Stena Recycling, Europress, Coop, City Gross, Akka Frakt, Veolia med flera.

Maskinservice och reparation i Skåne och hela södra Sverige

Vi utför maskinservice i hela Skåne i bland annat Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm och Kristianstad. Vi har även kunder i hela södra delen av Sverige som tex Uddevalla, Göteborg, Trollhättan, Jönköping, Kalmar mfl. Till vår hjälp har vi tre servicebilar för att kunna jobba på plats hos dig som kund. Beroende på vilket arbete som behöver göras har vi även en verkstad i Trelleborg för att kunna utföra större arbete på maskinerna.

Är du också intresserad av att bli kund hos oss? Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig! Vi arbetar både med enstaka reparationer till regelbunden service med serviceavtal.