Åsbrink Eiker logotyp

Service av maskiner - balpressar, avfallskomprimatorer, kärlvändare/kärltömmare

Åsbrink Eiker utför maskinservice och underhåll på de flesta balpressar, avfallskomprimatorer och kärlvändare/kärltömmare som finns på marknaden som bland annat Avermann, Haba Group , Bergmann, Husmann, Dixi, Nättraby, Intercomp och Werner Weber med flera.

Vi hjälper till med att installera utrustningen, bygga om, sköta underhållet samt att felsöka och reparera maskinerna så att de hålls i ett bra tekniskt skick. Allt för att hålla driftsäkerheten hög och öka maskinernas livslängd.

Avermann
Dixi
Haba Group
Bergmann
Husmann
Nättraby
Intercomp

Teckna serviceavtal för regelbunden underhållsservice

Förebyggande underhåll med återkommande kontinuerlig service av balpressar, komprimatorer och kärlvändare förlänger livslängden, minskar stillestånd med en stabil drift och minskar risken för arbetsplatsolyckor.

Det går utmärkt att teckna serviceavtal med oss! Då lägger vi upp era maskiner i ett register och utför regelbunden underhållsservice i samråd med dig som kund utifrån hur mycket maskinerna används.

Vi rekommenderar ett serviceupplägg utifrån tillverkarens rekommendationer om service men anpassar givetvis underhållsavtalet utifrån era önskemål och med hänsyn till användningsfrekvens.

Kontakta oss gärna för att höra mer om våra serviceavtal och för att få ett kostnadsförslag!

Reparation av jordbruksmaskiner och andra maskiner

Vi kan även hjälpa till med att serva och reparera jordbruksmaskiner/lantbruksmaskiner för dig som arbetar inom lantbruket. Även andra typer av maskiner kan vi i vissa fall reparera beroende på typ av maskin. Kontakta oss gärna för att höra mer om vad vi kan göra för dig!

Kunder som valt att anlita Åsbrink Eiker

Bland våra kunder som anlitar oss återfinns bland annat Varig Teknik & Miljö AB, PreZero, Ragn Sells, Scanwaste, Haba Group, Stena Recycling, Europress, Coop, City Gross, Akka Frakt, Veolia med flera.

Maskinservice och reparation i Skåne och hela södra Sverige

Vi utför maskinservice i hela Skåne i bland annat Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm och Kristianstad. Vi har även kunder i hela södra delen av Sverige som tex Uddevalla, Göteborg, Trollhättan, Jönköping, Kalmar mfl. Till vår hjälp har vi tre servicebilar för att kunna jobba på plats hos dig som kund. Beroende på vilket arbete som behöver göras har vi även en verkstad i Trelleborg för att kunna utföra större arbete på maskinerna.

Är du också intresserad av att bli kund hos oss? Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig! Vi arbetar både med enstaka reparationer till regelbunden service med serviceavtal.